Trouw zijn aan jezelf betekent het beste uit jezelf halen.

De vrijheid nemen om keuzes te maken. In je doen en laten. In je persoonlijk leven en in je werk. Goed op je plek zitten, noemen we dat. Alleen dan leef je het leven waarvoor je geboren bent.

Over
Drs. Hilde Orriëns

Wie is Hilde Orriëns?

Trouw zijn aan jezelf betekent het beste uit jezelf halen. De vrijheid nemen om keuzes te maken. In je doen en laten. In je persoonlijk leven en in je werk. Goed op je plek zitten, noemen we dat. Alleen dan leef je het leven waarvoor je geboren bent.

Zie hier, de filosofie van Hilde Orriëns. Met haar managementervaring en haar achtergrond als neuropsycholoog analyseert zij haarfijn het gedrag van mensen. Dankzij wetenschappelijke methodes, maar meer nog door haar sterk ontwikkelde intuïtie en mensenkennis. Waarom doen mensen wat ze doen? Welke invloeden spelen een rol? Hoeveel vrijheid gunt iemand zichzelf om z’n hart te volgen? Hilde herkent het direct wanneer een keurslijf knelt, een omgeving dwingt of de ratio het wint van gevoel. Precies de veroorzakers van veel onrust en onvrede.


Sterk & standvastig

Hilde is vastberaden. Nuchter, markant en energiek. Haar missie is niet om je te ‘helpen’, maar om samen te ontdekken wat voor jou werkt, ze is onderdeel van het proces. Met een behoorlijk trackrecord aan trainingen en coaching in onder andere het bedrijfsleven en het middelbaar onderwijs, weet Hilde de juiste snaar te raken. Zonder vooroordelen is ze er voor jou. Toegewijd. Met een open blik en originele invalshoeken laat ze je zien hoe je zelf meer invloed hebt op je welbevinden dan je denkt.

Drs. Hilde Orriëns groeit op in de Achterhoek, studeert Neuropsychologie aan de Radboud University in Nijmegen en settelt zich na wat omzwervingen in Friesland. Ook volgt ze de opleiding Jungiaanse Analytische Therapeut. Ze verdient ruimschoots haar sporen als projectmanager, lijnmanager, coach en trainer bij diverse corporate ondernemingen, waaronder SNS Bank, Frieslandbank en de Rabobank. Maar al te vaak blijkt hoe belangrijk een gelukkig privéleven is om goed te kunnen functioneren. Reden voor Hilde om zich volledig op persoonlijke therapie te richten.